Sušený hovězí hrnec Aubrac - Plátky hovězího masa Aubrac bez dusitanů
Sušené hovězí maso Aubrac, jemně nakrájené v 100% recyklovatelné skleněné nádobě. Kromě verze "Popine" o hmotnosti 70 g objevte verzi XL, Marmite o hmotnosti 300 g! Díky svému inovativnímu konceptu se Marmite sušeného hovězího masa Aubrac uchovává při pokojové teplotě po dobu 3 měsíců. Vyrobeno v naší dílně v Laissac, v Aveyronu, sušené hovězí maso Aubrac, známé také jako bresaola, cecina, nebo grisonské maso podle receptů a regionů, respektuje řemeslné dovednosti našich předků tím, že obsahuje pouze 3 ingredience: hovězí maso, sůl z Guérande a pepř Kampot IGP z Kambodže, jeden z nejlepších pepřů na světě! Sušené maso pochází z kusů z hovězí kýty, sušené hovězí maso vyrobené v naší dílně vám nabízí uzeninu bez nitritů a konzervantů, 100% přírodní. O zbytek se postará příroda v našich sušárnách, kde jemně sušíme tyto krásné celé kusy masa, ručně solené a kořeněné.
Původ: Laissac, Aveyron
Hmotnost: 300 g
DLC: 2 až 3 měsíce